Over MtM Online

MtM Online - More than Marketing

MtM Online ondersteunt startende of jonge bedrijven met strategie en (online) communicatie. Ook het MKB is bij MtM Online aan het goede adres. Focus ligt op online communicatie, SEO en website optimalisatie.

Wij combineren een inspirerend enthousiasme met een jarenlange bureauervaring in het bedrijfsleven. Je kunt kritische en uitdagende vragen verwachten en krijgt professionele adviezen! Wij leveren More than Marketing.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Ontstaan MtM Online

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zou je kunnen zeggen. MtM Online is in maart 2021 opgericht door Tom Dullemond. Met zijn 66 jaar is hij niet de jongste meer, maar dat heeft ook z’n voordelen. Voor zijn bewust gekozen pensionering in 2018, heeft hij ruim 5 jaar ervaring opgedaan als SEO-specialist bij Loyals.com, een sterk groeiende online marketingorganisatie. Daarvoor heeft hij veel vlieguren gemaakt met marketing- en salesfuncties bij Douwe Egberts, Bayer, Henkel en Gamma.

Met de opgedane kennis en ervaring is hij in staat om jou te begeleiden naar een succesvolle online performance.

Uitdaging

Hij is deze uitdaging aangegaan omdat “het” bleef kriebelen. Online markering is een te leuk vakgebied om zo maar mee te stoppen. Gaandeweg de tijd bleef internet trekken en heeft hij menig uurtje achter de computer gezeten om de ontwikkelingen te volgen.

Zo ontstond het idee om zijn ervaring weer in te zetten voor de jonge, startende ondernemers en MKB-bedrijven.

De enorme concurrentie op internet maakt het voor ondernemers moeilijk om de positie te bereiken en te behouden, die mogelijk is. Online marketing is een vak apart en dat is nu net waar ondernemers niet voor hebben gekozen. Jij als ondernemer excelleert in dat waar jouw passie ligt. Het is mijn uitdaging om mijn passie in te zetten zodat jij kan groeien.

Onderscheidend

MtM Online doet wat vele andere bureaus ook doen. Het onderscheid zit ‘m echter in HOE wij het doen. Ga je samenwerken met MtM Online, dan kun je dit van ons verwachten:

klantgericht

Klantgericht

doelgericht

Doelgericht

Effectief

Effectief

klantgericht

Loyaal

" Als passie en vaardigheid samenwerken, verwacht dan een meesterwerk "
Charles Reade - samenwerken
Naar: Charles Reade
Toneelschrijver

Contact

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan direct contact op via 06-14057398 of gebruik ons contactformulier.

Wij helpen je graag jouw business verder te ontwikkelen.