SEO - waar gaat het over

SEO Optimalisatie

SEO optimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimization) richt zich op het verbeteren van de websitetechniek, content én externe factoren. Doel is het op relevante trefwoorden verkrijgen van hoge posities in onbetaalde resultaten in zoekmachine zoals Google.

Met andere woorden, met SEO wordt de vindbaarheid van je website verhoogd. Dit leidt tot meer bezoek, meer potentiële klanten en meer omzet. Ook verbetert het de online performance van je website op internet

Wat houdt SEO optimalisatie in

Daarbij gaat het niet alleen om optimaliseren voor trefwoorden maar ook om on-page optimalisatie; alle technische en visuele mogelijkheden op een website inzetten c.q. verbeteren.

Met een scala aan werkzaamheden word je website voor zoekmachines geoptimaliseerd:

  1. Grondige websiteanalyse: Waar liggen verbeterpunten, zowel technisch als inhoudelijk.
  2. Zoekwoorden onderzoek: Welke zoekwoorden onderzoek is de absolute basis van zoekmachineoptimalisatie. Welke zoekwoorden gebruiken bezoekers om je site te vinden.
  3. Installeren en analyseren webstatistieken: Meten is weten! Bezoekers, volume en gedrag.
  4. Concurrentie analyse: Beoordeling van je grootste concurrenten m.b.t. hun webpagina’s, zoekwoorden, content en bijv. linkbuilding strategie.
  5. Webpagina optimalisatie: Optimalisatie website structuur, zoekwoorden in teksten, landingspagina’s, en metatags.
  6. Linkbuilding: Op een uitgebalanceerde en natuurlijk wijze linken van relevante webpagina’s naar jouw webpagina’s.
SEO toolbox

MtM Online neemt deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Zo kun je jezelf weer helemaal op je bedrijf richten. Neem vrijblijvend contact met MtM Online op of bel 06-14057398 en vraag naar de mogelijkheden.

Gratis SEO Prescan

Ben je nog niet helemaal zeker of wij je van dienst kunnen zijn, vraag dan onze gratis SEO Prescan aan. Dan weet je in grote lijnen hoe je website ervoor staat en krijg je advies wat er moet worden gedaan om de website (eventueel) te verbeteren.