Online marketingadvies volgt uit jouw online marketingstrategie

Online marketingadvies

Je hebt natuurlijk allang bedacht hoe je de markt wilt benaderen; jouw online marketing strategie. Het kan ook zijn dat je lekker aan de gang gegaan bent, maar nu ontdekt dat het nog niet helemaal lekker loopt. Ben ik met online marketing wel goed bezig of hoe begin je eigenlijk met online marketing.

Alles valt of staat dus met je online marketingstrategie.

Heb je nog geen online marketingstrategie dan helpen wij je graag die te bedenken en uit te werken.

Heb je al een strategie, dan kunnen wij je met onze brede kennis en ervaring helpen online marketing in praktijk te brengen. Want een goede vertaling van strategie naar de juiste online marketingtools is van essentieel belang voor succes van je bedrijf.

Welke online marketingtools zijn er?

Binnen online marketing kun je ontzettend veel instrumenten inzetten. Denk daarbij aan:

  • SEO
  • SEA
  • Contentmarketing
  • E-mailmarketing
  • Social media
  • en ga zo maar door

Vanuit de strategie, die eerder door jou is vastgesteld of samen met jou in eerdere sessies is opgesteld, stellen wij een online marketingadvies op. Wij brengen advies uit hoe en wat idealiter gedaan en ingezet kan worden. Op elk onderdeel van online marketing kunnen wij jou ondersteunen bij de uitvoering ervan. Uiteraard kunnen wij die werkzaamheden ook (voor een deel) van je overnemen! Wil je meer weten? Neem contact met ons op of lees verder!

Online marketingadvies volgt uit jouw online marketingstrategie

Wat houdt een online marketingadvies in?

In het advies geven wij aan welke online marketing tools ingezet kunnen worden, welke prioriteit hebben, hoeveel geld (budget) beschikbaar moet komen, next steps t.a.v. analyse van de huidige online performance en SEO-optimalisatie.

Zo krijg je een compleet plaatje van alle werkzaamheden die nodig zijn om jouw business succesvol te maken.

MtM Online neemt deze werkzaamheden graag voor je uit handen. Zo kun je jezelf weer helemaal op je bedrijf richten. Neem vrijblijvend contact op of bel 06-14057398 en vraag naar de mogelijkheden.