Online Marketing

Online marketing diensten

MtM Online biedt een aantal verschillende online marketing diensten aan om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Wij ondersteunen je van A tot Z. Samen met jou maken we flink wat zaken helder.

Het gaat om jouw bedrijf, jouw organisatie. Die ken jij natuurlijk het allerbeste. Wij houden je een spiegel voor en komen met onze kennis en ervaring tot weloverwogen adviezen en beslissingen. Je moet tegen lastige vragen kunnen, dat zit in onze natuur. Zo krijgen wij het beste in je naar boven en kunnen wij het beste adviseren.

In grote lijnen werken wij aan het volgende:

Online marketingstrategie

Met een online marketingstrategie brengen wij precies in kaart welke stappen je online kunt ondernemen en waar je prioriteiten liggen. Dit zorgt voor de houvast die belangrijk is voor het behouden van een eenduidig visie en het bereiken van jouw doelen.

Online marketingadvies volgt uit jouw online marketingstrategie
Online marketingadvies volgt uit jouw online marketingstrategie

Online marketingadvies

Wij vertalen de online marketingstrategie naar goed online marketingadvies. Wij brengen advies uit hoe en welk onderdeel van online marketing jij het beste kunt inzetten. Uiteraard kunnen wij die werkzaamheden ook (voor een deel) van je overnemen!

Analyse online performance

Analyses uitgevoerd op de huidige online situatie. Wij kijken kritisch naar on-page kwaliteit en doen website analyse met inzet van diverse tools. Wij doen onderzoek naar de online performance op internet en analyses van het gedrag van bezoekers op de website.

Analyse van online performance
SEO - waar gaat het over

SEO Optimalisatie

SEO optimalisatie richt zich op het verbeteren van de websitetechniek, content én externe factoren. Doel is het op relevante trefwoorden verkrijgen van hoge posities in onbetaalde resultaten in zoekmachine zoals Google te realiseren.

Neem contact op

Zit je met vragen over positionering, je online strategie, of wil je eens horen hoe het met de kwaliteit van je website gesteld staat, neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel 06-14057398 en vraag naar de mogelijkheden.